Новият треньор на Наполи Франческо Калцона предупреди Хвича Кварацкхелия и Виктор Осимен, че не се влияе от имена и ще има промени в този тим на Наполи. Дебютът на новия наставник беше снощи с равенство 1:1 срещу Барселона в осминафинал от Шампионската лига. Роберт Левандовски откри резултата, но Осимен изравни в 75-ата минута с последния си удар преди да бъде сменен от Джовани Симеоне. Кварацхелия бе заменен още по-рано и се ядоса от смяната.

„Държа на терена играчите, които се справят добре, не гледам имената им“, каза Калцона.„Матео Политано направи отличен мач, той също играеше в защита отлично. Тези, които не се справят добре, могат да бъдат сменени”.

Имаше известно успокоение за Кварацкхелия, който се приближи до пейката, без да поздрави съотборниците или треньора след смяната си. „Квара е топ играч, той ще ни помогне по начина, по който го направи миналия сезон. Квара беше сменен, представянето му не беше фантастично, но не е необичайно играч да има по-слаба вечер. Квара ще се отпусне, ще работи повече. Не бях разочарован от тактическите му движения. Липсваше му моментът да премине през своя човек, но аз съм доста доволен".

Беше отбелязано, че Кварацкхелия беше първият играч, който напусна стадиона след мача, без да говори с никой от медиите. Качулката му беше спусната на главата, но все още се виждаше намръщено лице. Калцона, който беше помощник-треньор както на Маурицио Сари, така и на Лучано Спалети в Наполи, преди да получи основната работа в понеделник, също разкри, че изобщо не е бил изкушен да задържи Осимен за по-дълго на терена след изравнителния гол.

„Не, всъщност бях готов да го сменя по-рано, но поради тактически проблем го задържах още няколко минути.“