Звездата на Наполи Виктор Осимен е съобщил на най-близките си приятели към кой клуб ще се присъедини през лятото на фона на сериозния интерес от страна на Челси, Арсенал и Пари Сен Жермен. Изглежда, че 25-годишният нигерийски нападател ще напусне "Адзурите" през лятото, след като още през декември подписа нов договор, който включва сериозна освобождаваща клауза, даваща му възможност да си тръгне в края на сезона.

Въпреки хаоса в Наполи през този сезон, Осимен блести в Серия А, като в 18 мача в лигата вкара 11 гола и даде три асистенции. В навечерието на летния трансферен прозорец 25-годишният футболист изглежда най-вълнуващият нападател на пазара. Даниеле Лонго от Calciomercato.com разказва подробно как Осимен вече е поставил основите на трансфер през лятото, като е възложил на агента си Роберто Календа да осигури престижно преместване от Наполи.

25-годишният футболист вече е решил къде ще отиде през лятото и е казал на най-близките си приятели за кой клуб ще играе, като най-вероятен кандидат са Челси, Арсенал и Пари Сен Жермен. В договора му има освобождаваща клауза на стойност 130 млн. евро, която Наполи очаква да бъде платена.