Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обяви, че има големи очаквания към полузащитника на тима Хуан Куадрадо.

27-годишният колумбиец пристигна през януари от Фиорентина, но така и не успя да се наложи в отбора и усилено се говори, че през летния трансферен прозорец може да напусне тима. 

Решението на Специалния да не залага на колумбиеца пък бе доста странно особено с оглед на факта, че отборът го купи срещу 33 милиона евро преди няколко месеца.

Куадрадо пък започна като титуляр само в 4 мача от Висшата лига. 

"Куадрадо няма да ходи никъде през това лято", обяви Жозе пред "DireTV Sports".

"Хората мисля, че не го познават толкова добре, колкото мен, а аз съм го наблюдавал доста пъти, дори и когато бях треньор на Интер в Италия. Наблюдавал съм го и когато бе в Удинезе и след това".

"Именно поради тази причина аз имам големи надежди за него през следващия сезон. Надявам се на Копа Америка той да може да си върне самочувствието и да започне отново да се радва на футбола".

Междувременно Специалния даде сериозен знак, че може да привлече Фалкао в Челси и обяви, че ще се радва, ако може да помогне на колумбиеца да си върне старата форма.

"Той е играч, който аз следя още откакто бе в Атлетико Мадрид и ако мога да му помогна да си върне старото ниво, то ще го направя. Честно казано ме малко боли, че хората в Англия си мислят, че Радамел е това, което видяха в Манчестър Юнайтед. Той обаче може много повече".