Красивата докторка от състава на Челси Ева Карнейро е преспала с футболист на тима, гръмна днес британският таблоид "Сън". Името на играча не се съобщава, но тя е оповестила това на нейния бивш приятел Рупърт Патерсон-Уорд.

"Тази жена просто съсипа живота ми", оплака се той пред изданието.

"Веднъж имахме разгорещен спор и тя ми призна, че е преспала с футболист на Челси. Каза го, за да ме накара да се почувствам зле. Аз лично не вярвам това да е вярно. Ева обожава вниманието", добави той. 

"Истината около нея е, че тя мисли постоянно за секс и малко хора знаят каква всъщност е. С нея правехме секс всеки ден. Исках да направим семейство, но тя ме сдъвка и изплю", каза още бившият на Карнейро.

Името на красивата докторка напоследък е доста актуално, след като тя имаше конфликт с Жозе Моуриньо, който реши да я отстрани от място на резервната скамейка като за начало, за един мач.

Очакваше се, че двамата ще изгладят отношенията си, но според последни информации сърдитата лекарка не се е явила на среща с португалеца и останалата част от медицинския щаб, и мястото, и в отбора вече е под сериозна въпросителна.