Легендата на Саутхемптън Мат льо Тисие е уверен, че тимът от южния бряг има сили да се противопостави на Челси в утрешния мач между двата отбора. 

Светците гостуват на „Стамфорд Бридж” и ще се опитат да увеличат кризата при лондончани, срещу които направиха две равенства през миналия сезон. 

„Саутхемптън е без поражение като гост, а в последния кръг постигна и хубав триумф срещу Суонси, така че те ще излязат уверени в Западен Лондон. Ние сме повече от способни да победим отбор като Челси и в дълги периоди от мача с Манчестър Юнайтед показахме, че можем да се мерим с най-добрите” заяви Льо Тисие. 

„Отидохме там и успяхме да постигнем равенство, когато съперникът бе в много по-добра форма, така че съм твърдо убеден, че можем да вземем нещо от мача. Все пак не искам да бъда прекалено голям оптимист и ще прогнозирам ново равенство” добави той. 

„Техните ключови защитници в лицето на Иванович и Тери са с още една година по-стари, а и не започнаха добре кампанията. Нападателите им са неуверени, а Еден Азар изглежда като сянка на това, което беше. Много от играчите не са на ниво и въпреки че Жозе Моуриньо трябва да поеме част от отговорността, той няма как да предвиди всички индивидуални грешки, които биват допускани” каза още Льо Тисие.