Собственикът на Челси Роман Абрамович не е загубил доверието си в Жозе Моуриньо, твърди техническият директор на клуба Майкъл Еменало. 

Мениджърът на Сините е под сериозно напражение след ужасяващия старт на сезона, в който тимът спечели едва 3 от първите си 12 мача и в момента е на 16-о място в класирането. 

Това естествено доведе до слухове за уволнението на Специалния, но поне засега той продължава да се опитва да преодолее кризата. 

„В момента посланието, което получаваме от собственика и борда на директорите е, че вярваме на мениджъра, който постигна много тук. Имаме и играчите, които напоследък донесоха солидни резултати. Необходимо е да вярваме, че можем да се преодолеем трудностите” заяви Еменало пред „Дейли Телеграф”. 

„Когато става дума за важни решения, ние имаме собственик, който е доказал, че може да взима такива и то във възможно най-правилните моменти. Освен това той разполага с информация, която други хора нямат. Знае много добре какво се случва в клуба и когато трябва да се направи нещо, той го прави” добави той. 

Утре Челси подновява борбата във Висшата лига с домакинство на Норич, от който не са губили от 1994-а година. Шампионите обаче са с 3 поредни поражения и общо 4 в последните си 5 двубоя в първенството.