Нападателят на Челси Педро разсея слуховете, че иска да напусне отбора и заяви, че няма намерение да се връща в Испания. 

Купен за 21,4 милиона паунда от Барселона, той вкара още в дебюта си за Сините, но след това прекара доста време на пейката и това доведе до спекулации, че може да си тръгне, особено след уволнението на Жозе Моуриньо, като през уикенда се заговори, че Атлетико Мадрид го иска. 

Футболистът обаче се разграничи от информациите в „Дон Балон”, след като има още 3 години и половина от договора си с лондончани. 

„Щастлив съм тук. Твърденията, че това не е така, са фалшиви. Много съм доволен да бъда в този клуб. Разбира се в момента положението не е много добро, но съм сигурен, че имаме сили да се изкачим в класирането” заяви той пред „Ивнинг Стандард”. 

„Гуус Хидинк е много добър треньор и вярвам, че ще ни помогне да се подобрим. Поговорихме малко след мача със Съндърланд и останах с много добри впечатления. Каза ми, че е щастлив тук и от отбора, който има, така че всичко бе перфектно” добави Педро.