Мениджърът на Стоук Сити Марк Хюз коментира информациите, че е един от фаворитите за нов мениджър на действащия английски шампион Челси.

"Сините" търсят под дърво и камък нов треньор след уволнението на Жозе Моуриньо. В момента постът се заема от Гуус Хидинк, но той е временен вариант и договорът му е до края на сезона.

"Когато се говори за възможно треньорско назначаване във Висшата лига, а ти си вършиш добре работата, винаги твоето име се появява след кандидатите. Но нищо повече. Мисля, че пресата си прави списък и аз съм сред него".

"Разбира се, това е приятно, защото е показателно как работя, но още повече показва колко добри са ни футболистите. В момента сме напълно фокусирани върху Стоук и всички се справяме добре. Вярваме, че се движим в правилна посока и се опитваме да изградим нещо. В общи линии – тук съм доволен от всичко", заяви Хюз.

По-рано през деня беше съобщено, че фаворит за нов мениджър на Челси е селекционерът на Италия Антонио Конте. Сред спряганите имена са още тези на Макс Алегри от Ювентус и Маурисио Почетино, който води борещият се за участие в Шампионска лига Тотнъм.