Нападателят на Челси Педро Родригес иска да се върне в Барселона, макар и да пристигна на „Стамфорд Бридж” само преди година. 

Той дори разкри, че е провел предварителни разговори с ръководството на каталунците относно възможността да напусне Западен Лондон. 

В момента 28-годишният Педро е с националния отбор на Евро 2016. Той пристигна в Челси миналото лято за 22 милиона паунда, но сякаш влиянието му не бе такова, каквото се очакваше. 

„Надявам се, че ще мога да се върна в Барселона, но зная, че ще бъде трудно. Вече говорих с президента Хосеп-Мария Бартомеу, когато тимът игра във финала за Кралската купа през миналия месец и разбрах, че доста хора от клуба ме искат обратно” заяви Педро пред „beiN Sports”. 

„Подобно нещо обаче няма да бъде лесно да се случи, макар и винаги да съм казвал, че искам да приключа с футбола в Барселона. Разбирам, че на „Камп Ноу” винаги играят най-добрите, а когато годините минават човек не може да поддържа най-високо ниво. Все пак не изключвам такава развръзка” заяви Педро, който има още 3 години от договора си с Челси.