Мениджърът на Челси Антонио Конте е хвърлил око на голмайстора на Уест Хям през този сезон – Михаил Антонио, твърди вестник „Сън“. 

Според изданието италианецът е включил играча в списъка с желаните си футболисти през януари и е впечатлен от универсалността на футболиста. 

Антонио може да играе като нападател, крило и краен защитник, като освен това реализира 8 гола до момента, което го прави изключително интересен играч. 

От Уест Хям обаче не смятат да се разделят с него особено предвид трудния сезон за отбора и до момента в тима не са получавали запитване за Антонио. 

Той подписа нов договор миналото лято, а ръководството на Чуковете планира да му предложи по-добри условия след края на тази кампания, тъй като без съмнение Антонио е най-силният футболист на отбора през сезона. 

Той пристигна при Чуковете от Нотингам за 7 милиона паунда през 2015-а и още през миналия сезон показа добри неща, като стигна и до националния тим. Сега обаче се справя още по-добре и това го прави вече привлекателен и за най-големите клубове.