Мениджърът на Челси Антонио Конте сложи край на спекулациите, които го пращаха в Интер. Италианските медии гръмнаха с новината преди дни, че специалистът е в конфликт със собственика на лондончани Роман Абрамович.

"Много съм щастлив от опита, който трупам тук, защото той е невероятен за мен и семейството ми. През този сезон жена ми и дъщеря ми останаха в Италия, но се надявам през следващия да са тук, защото се нуждая от тях", каза Конте пред Standard Sport.

"Да, надявам се да бъда мениджър на Челси още дълги години. Когато започваш нов проект идеята ти е да останеш колкото се може по-дълго време в отбора, за да постигнеш големи неща с тима. За целта трябва да работиш дълго време с играчите и да се развивате заедно. Задачата е да печелите и да показвате добър футбол."

"Не ми беше лесно в началото на сезона, защото клубът имаше лоша година зад гърба си. Но аз съм доволен от играчите, защото те показват голяма отдаденост в борбата за титлата. Най-важното нещо е успехът на клуба, играчите и мениджъра. Сега е важно да продължим по същия начин, защото до края може да се случи всичко. Искаме да останем на върха до края", добави Конте.