Уест Бромич - Челси, мач от 37-мия кръг на Висшата лига на Англия, стадион “Дъ Хоутърнс”, 22:00 часа българско време.

Гледайте мача на живо тук! 

Прогнозата на Gol.bg: 

Н’Голо Канте се завръща в състава на Челси в опита си да спечели втора поредна титла в Англия. Френският национал пропусна победата над Мидълзбро в понеделник заради контузия, но се очаква тази вечер да бъде в състава на “сините”. Победа ще означава титла за Челси. 

Тимът на Антонио Конте има 7 точки преднина пред втория в класирането Тотнъм и се нуждае от три точки, за да вземе трофея три кръга преди края. Конте пък е на път да спечели четвърта поредна титла, след като взе тези на Италия с Ювентъс в последните три години. 

“Това ще бъде още една огромна стъпка. В началото на сезона не ми беше никак лесно, имахме доста проблеми и трябваше да ги решим. След като си завършил на 10-то място в първенството, значи проблемът не е бил само един. И не се е крил само в един човек. 

За момчетата също не беше лесно, защото е трудно да свикнеш с новите методи и философия. Мисля, че свършихме много добра работа, но аз искам да е перфектна и фантастична. Имаме две прекрасни възможности, за да завършим сезона по най-добрия начин”, каза Конте. 

Челси се стреми към титлата, но тимът на Тони Пюлис няма да се даде лесно. “Тези три точки са важни и за тях, и за нас. Ние ще опитаме да се възползваме от нашите шансове и не мисля, че Антонио очаква нещо различно. 

Ние ще дадем най-доброто от нас. Трябва да зарадваме феновете си. Продължаваме да гоним точките, за да се изкачим до 8-то място. Така че има за какво да играем”, каза Пюлис. 

Домакините ще бъдат подсилени от завръщането на Джони Еванс. Защитникът напусна с контузия глезена по време на равенството 2:2 с Бърнли, но вече е възстановен. Мат Филипс е аут заради разтежение, докато Хал Робсън-Кану ще е под въпрос до последния момент. 

Антонио Конте няма никакви проблеми със състава си, но ще трябва да вземе тежко решение. Сеск Фабрегас беше играч на мача срещу Мидълзбро, когато замени в състава Канте. 

Резултат: 0:1