Мениджърът на Челси Антонио Конте съвсем логично бе доста разочарован след катастрофалната загуба с класическото 0:3 при гостуването на Рома.

Той обяви на пресконференцията след мача, че все още го няма така нужното постоянство у неговите футболисти.

"Вярвам, че през първото полувреме играхме добре. За съжаление допуснахме един много ранен гол и след това още един преди почивката. Ние обаче също имахме доста шансове да вкараме, но изобщо не се справихме като хората в завършващата фаза на атаката", обяви той, цитиран от официалния сайт на Челси.

"Преди втория гол на домакините можехме да стигнем до изравняване, но уви. Честно казано съм адски разочарован от играта ни след почивката, защото не видях никакви положителни неща". 

"Не ми харесва да говоря за късмет, но през първото полувреме определено той не ни покриваше. Създадохме няколко чисти шанса и топката не искаше да влезе в противниковата врата. Рома си заслужи победата, тъй като както вече казах направихме адски слабо второ полувреме". 

"Моята задача е да намеря начин как да не се стига до мачове като този. Трябва да работим здраво и всички заедно - като колектив. Липсва я последователността, не сме постоянни. Ако си мислим, че само заради името ни опонента ще се изплаши и едва ли не ще се бие сам, тогава жестоко се лъжем".