Норич - Челси, двубой от третия кръг за ФА Къп. Стадион "Кероу Роуд", 19.30 часа българско време.


Вероятни състави:

Норич: Гън, Цимерман, Клозе, Пинто, Хъсбънд, Тетей, Трибул, Медисън, Мърфи, Притчард, Оливейра

Челси: Кабайеро, Луис, Рюдигер, Ампаду, Дзапакоста, Кенеди,  Фабрегас, Дринкуотър, Вилиан, Педро, Батшуай


Прогноза на Gol.bg:

Втородивизионният Норич е в ролята на аутсайдер днес, но пък тимът няма какво да губи срещу действащия първенец на Англия, чийто мениджър Антонио Конте обеща да направи куп ротации.

Домакините пропуснаха да се разпишат в пет от последните си седем срещи в тази надпревара, като нито една от тях не беше спечелена. За капак в в последните три мача между тези отбори Челси не само постигна победи, но и водеше на почивката.

Това е седмият мач между днешните съперници в турнира, като "сините" спечелиха четири от предишните шест, като в два случая лондончани печелят след преиграване. Головата разлика в тези мачове е 13:2 в полза на по-успешния от двата тима.

"Канарчетата" понатрупаха самочувствие, печелейки седем точки в последните си три двубоя в Чемпиъншип. Челси също завоюва седем пункта в последните си три мача за първенство, но амбициите на отбора са в пъти по-големи.

Голямата звезда на гостите Еден Азар до последно ще бъде под въпрос заради лека травма и навярно ще заеме място на скамейката. Същото важи за Алваро Мората, профукал няколко чисти голови положения при равенството срещу Арсенал.


Резултат: Норич - Челси 0:3