Мениджърът на Челси Антонио Конте остана много доволен от класическия успех с 3:0 над Уест Бромич, който отборът постигна снощи.

"Трябва да сме доволни, тъй като спечелихме убедително мача и взехме важни три точки", каза той по време на пресконференцията си.

"Мисля, че показахме, че можем да играем доста по-добре, макар че напоследък не ни вървеше и допуснахме някои разочароващи резултати".

"Започнахме мача трудно, но след първия гол контролирахме изцяло ситуацията на терена и създадохме много голови положения".

"Като цяло показахме голяма воля, защото имаше много критики по наш адрес, но ние се стегнахме и победихме кораав съперник без дори да допуснем гол".

"Феновете ни подкрепяха през цялото време и трябва да им кажа едно голямо благодаря. Те четат спекулациите по мой адрес, но въпреки това оказват подкрепата си към мен". 

"Жиру? Трябва да сме доволни от представянето му, защото това бе и първият му мач като титуляр. Разбира се, той трябва все още да пасва към нашат футболна философия, но вярвам, че това е само въпрос на време".