Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че няма никаква представа как ще повлияе това, дали отборът ще бъде в топ 4 в края на сезона или не, на неговото бъдеще.

Известно е, че "сините" са на прага не само да сдадат титлата, но и да финишират извън челната четворка, тъй като отборът е на 5 точки от последното място, което дава право на участие в Шампионската лига и което е заемано от Тотнъм.

И без това отношенията на италианеца с клубните босове не са особено добри и се говори, че кара последния си сезон на "Стамфорд Бридж".

"Ако трябва да бъда честен, не знам. Това не е мой проблем, а проблем на ръководството", обяви той, след като бе запитан, дали според него бъдещето му зависи от евентуално класиране в четворката.

"За нас мениджърите винаги има несигурност. Да, можеш да имаш дългосрочен договор, но не знаеш какво ще стане след един, два или три мача. Всичко зависи от резултатите". 

"Едно обаче е сигурно - ако нямаш нужната страст е много трудно да постигнеш каквото да било и като футболист, и като наставник". 

Днес от 18:00 часа Челси се изправя срещу Тотнъм и след този мач могат да станат доста неща по-ясни.