Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс сподели, че е изплашен от формата на Ливърпул. Уелсецът добави, че въпреки колебливите изяви напоследък, Манчестър Сити също не трябва да бъде отписван от борбата за титлата в английската Висша лига. Интересното в случая е, че Гигс дори не загатна за евентуални шансове на "червените дяволи" за подобен триумф. 

"Ливърпул не играе добре в някои от своите мачове, но все пак постига резултати, което ме плаши. Ако на теб ти се отдава да правиш това, значи се намираш в шампионска форма. Те не само са способни да вкарват по три-четири гола на мач, но и да постигат резултати там, където просто трябва да победят. 

По всичко изглежда, че титлата ще бъде спечелена от Манчестър Сити и Ливърпул, макар че Челси не бива да се отписва от сметките, защото "сините" играят много добре. Върнете се две години назад, когато те станаха шампиони - те все още пазят играчите, които знаят как се печели титла. 

Ливърпул няма такива играчи, но винаги трябва да се започне с нещо, а Ливърпул прави впечатление. Що се отнася до Манчестър Сити, аз ги гледах срещу Олимпик Лион и изглеждаше, че при тях нещо не е наред. Но след това те снеха всички съмнения в мача с Кардиф. 

Затова ще кажа, че това ще е надпреварата между два отбора, плюс Челси, който не бива да се отписва от сметките. И все пак аз ще поставя Манчестър Сити по-високо - изключително заради това, че Пеп Гуардиола обикновено побеждава и освен това те съхраниха играчите си, които спечелиха титлата през миналия сезон", каза Гигс.