Бившият мениджър на Челси Антонио Конте дава клуба на съд относно оставащата  заплата от договора, който има със Сините. 

Италианецът бе освободен година преди края на контракта си и смята, че трябва да получи пълния размер на договореното възнаграждение, докато лондончани явно са на друго мнение. 

„Скай Спортс” съобщава, че неговите адвокати работят от седмици по две дела, докато от Челси искат среща с италианеца, за да постигнат споразумение, само че той отказва да се срещне с бившите си работодатели. 

Според някои твърдения Конте иска допълнително обещетение от 8,7 милиона паунда за нанесени вреди, както и оставащата си заплата за последната година от контракта в размер на 11,3 милиона, така че се получава една солидна сума от 20 милиона. 

От Челси обаче не са склонни да платят толкова пари, като обвиняват Конте за неправомерно поведение и редица нарушения по време на престоя му на „Стамфорд Бридж”, сред които е неприсъстване на различни спонсорски събития, закъсняване за пресконференции и неправилно паркиране на клубната база в Кобъм.