Мениджърът на Челси Маурицио Сари обяви на днешната пресконференция, че отборът се нуждае да се подсили от двама играчи, но "финтира" журналистите и не разкри дали исканите от него имена са Николо Барела от Каляри и Гонсало Игуаин от Милан, който играе при "росонерите" от Ювентус.

Дуото е силно свързвано с преминаване на "Стамфорд Бридж", но все пак тактикът реши да запази уважение от гледна точка на това, че и двамата играчи имат действащи договори със своите отбори и същевременно не пропусна да нападне Байерн Мюнхен за това, че баварците публично коментират Калъм Хъдсън-Одой, който има договорни отношения със столичани.

"Имам нужда от двама футболисти, но както вие много добре знаете аз не се занимавам с трансферите и не знам какво се случва на пазара във всяка минута. Говорил съм с клуба и моите шефове много добре знаят мнението ми за някои от играчите, които искаме да привлечем. Сега всичко е в ръцете на клуба", обяви той.

"Относно Байерн Мюнхен, те постъпват много некоректно да коментират футболист, който има договор с нас. Мисля, че подхождат изключително непрофесионално и показват тотално неуважение към нашия клуб", каза още той. 

Известно е, че баварците искат Калъм Хъдсън-Одой на всяка цена, но отборът вече "удари на камък" с няколко оферти за младока.