Калъм Хъдзън-Одой може да се превърне в един от най-добрите футболисти в Европа, обяви мениджърът на Челси Маурицио Сари. 

Снощи младокът направи дебют като титуляр във Висшата лига и се отчете със силно представяне и асистенция за победата над Брайтън с 3:0, а след мача бе засипан с похвали. 

„Бях сигурен, че ще се представи добре, тъй като той записа доста участия за нас през сезона. Игра много силно, както в нападение, така и в защита, което е важно за отбора” заяви Сари. 

„Той е добро момче. Сигурен съм, че няма да си помисли, че е завършен футболист, защото все пак е само на 18. Трябва да се подобри, но аз смятам, че може да стане един от най-добрите в Европа. Радвам се за него, защото е готов да играе и в най-тежките мачове” добави италианецът. 

„На този етап от сезона резултатът винаги е от най-голямо значение, но за нас още по-важно бе, че играхме добре, като показахме енергия и ентусиазъм. Атмосферата също бе прекрасна и феновете помогнаха на играчите, за което искам да им благодаря. Вкарахме 3 страхотни гола и сме радостни” каза още Сари. 

Самият Хъдзън-Одой също бе щастлив. „Радвам се, че подебихме и играхме силно. Просто бяхме с правилната настройка. Преди мача треньорът ми каза просто да изразя себе си и да бъда възможно най-добрият. Освен това се чувствах добре и бях уверен” сподели той.