Еден Азар просто е твърде добър в момента за Челси. Това обяви анализаторът на „Скай Спортс“ Джейми Карагър след поредното шоу на белгиеца снощи срещу Уест Хям. 

„Не мисля, че някога ще можеш да спреш футболисти от това да преминат в Реал Мадрид или Барселона. Повечето от тях смятат, че това е върхът и Манчестър Юнайтед и Ливърпул вече го изпитаха“ заяви Кара. 

„Наистина е тъжно, гледайки какво прави всяка седмица, но просто усещам, че той трябва да играе за Реал или Барселона. Той просто е твърде добър за Челси в момента и трябва да отиде на следващото ниво“ добави Джейми. 

„Веднага се сещам за Луис Суарес, когато бе в Ливърпул. Исках да остане, но вътре в себе си знаех, че няма шанс това да се случи. Просто сега Азар е един от топиграчите в  света и ако напускаш трябва да преминеш в Мадрид или Барселона. Просто това е следващата стъпка за футболист, който е стигнал до това ниво“ изтъкна още той. 

Азар има договор с Челси за още един сезон и най-вероятно няма да го поднови. Сините пък все още искат да получат за него 100 милиона паунда, но не е ясно дали Реал ще им даде толкова.