Мениджърът на Челси Франк Лампард обяви, че очаква подобаващ отговор от своите играчи в утрешния финал за Суперкупата на Европа срещу Ливърпул. 

Сините вече пристигнаха в Истанбул за мача, в който ще се опитат да забравят тежката загуба с 0:4 от Манчестър Юнайтед на старта на сезона във Висшата лига. 

„Това е финал и напрежението ще бъде налице, особено като съперник е отбор от калибъра на Ливърпул. Всеки футболист трябва да осъзнава важността на този мач и очаквам пълно себераздаване от всички” заяви Лампард. 
 
„Ясно е, че ще бъде трудно. Не може след края на двубоя излизайки от терена да си мислим „пропуснахме някои възможности” или „ не бяхме напълно готови”. Просто няма време за оправдания” добави той. 

„Необходимо е да сме напълно готови. Това е купа, която силно искаме да вдигнем. Аз не съм я печелил като футболист, много от момчетата също. Ясно е, че може и да загубим, но не трябва това да се случва с презумпцията, че не сме били готови или достатъчно подготвени. Искам да видя правилно отношение към толкова важен сблъсък” каза още Лампард.