Мениджърът на Челси Франк Лампард бе адски разочарован след домакинското поражение с 0:1 от Валенсия. Отборът му показа наистина добър футбол и изпусна доста голови положения, а младият специалист е на мнение, че загубата е незаслужена.

"Трябваше да победим в този мач, имахме много шансове да го сторим, или минимум да вземем поне равенство. Мисля, че не заслужавахме тази загуба", коментира Лампси по време на пресконференцията след мача.

"Създадохме достатъчно добри шансове, които можехме да вкараме, но просто топката сякаш не искаше да влезе в противниковата врата. Изпуснахме както дузпа, така и още много други добри възможности. Това е суров урок за нас от футбола в Шампионската лига. Играхме доста добре, но загубихме". 

"Добрата новина за нас е, че имаме още пет мача в групата и в крайна сметка това поражение не е фатално. Ако искаме да се класираме за следващата фаза на турнира ще имаме достатъчно възможности да поправим грешките си". 

"Състоянието на Мейсън Маунт? Той получи контузия в глезена, но още не знаем колко сериозна е тя. Вероятно ще трябва да минат 48 часа, за да има някаква яснота. Наистина е жалко, че се случи така с него. Той започна добре мача и заради травмата му трябваше да правя ранна смяна".