Калъм Хъдзън-Одой ще продължи да играе за Челси, след като подписа нов 5-годишен договор с клуба. Предишното споразумение на атакуващия играч бе до края на тази кампания, а и както е известно той бе силно искан от Байерн Мюнхен и спряган сериозно да премине при баварците. 

"Чувството е страхотно и съм много щастлив. Тук съм от дълго време и това е правилният клуб за мен. Искам да постигна много победи и да спечеля много трофеи. Радвам се, че всичко приключи и очаквам с нетърпение да се върна на терена" заяви младокът. 

През пролетта Хъдзън-Одой разскъса ахилес и през лятото се възстановяваше преди наскоро да се завърне в мач на младежкия тим на Челси. 

18-годишният футболист е в школата на Сините откакто бе на 7, като дебютира във Висшата лига още през сезон 2017-19, а и през миналата кампания направи серия добри мачове в английския елит, което му помогна да стигне и до националния тим. 

През миналия месец той заяви, че вижда бъдещето си в Челси и това е трахотна новина за феновете предвид таланта на младока. 

"Видях как Калъм стигна дотук и мога да кажа, че той е фантастичен талант и ще бъде важна фигура освен за нас, но и за Англия. За мен няма съмнение, че ще бъде играч от световна класа" заяви мениджърът Франк Лампард.