Кристиан Пулишич заслужава да бъде титуляр за Челси. Това обяви мениджърът Франк Лампард, който не спести похвалите си за играча. 

Амеликанецът започваше в първите мачове от кампанията, но след това стартираше на пейката и в някои от двубоите изобщо не игра. Влизайки обаче, в последните 3 срещи, неговото влияние бе изключително позитивно, като в сряда асистира за победния гол срещу Аякс, който осигури 6-ата поредна победа на отбора. 

„Заради начина, по който играе напоследък, той заслужава да бъде титуляр. Същото обаче се отнася и за други футболисти, така че това е много приятен проблем, с който трябва да се справя“ заяви Лампард преди мача с Бърнли утре. 

„Наистина е брилянтно, че той оказва подобно влияние и разбира се, че ще получи мачове като титуляр. В крайна сметка именно затова е тук. Имаме обаче и Калъм Хъдзън-Одой, който бе много силен срещу Нюкасъл, а освен това и Уилиан, който се справя страхотно. Това са добри опции за мен, а Кристиан се чувства все по-силен, така че той е сред тези, от които да избирам“ добави той. 

„За нас е важно да мислим само за следващия мач. Хубаво е, че печелим и се надявам, че ще продължим по същия начин. Опитвам се обаче да не бъда особено развълнуван, а просто да работя все по-добре“ каза още Лампард. 

Нголо Канте отново ще липсва за Сините, а освен това контузени за лондончани са Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен и Рос Баркли.