Кристиан Пулишич очаквано бе суперщастлив, след като наниза хеттрик за победата на Челси над Бърнли с 4:2 във Висшата лига. 

Това бяха първи голове за американеца за лондончани, като той оправда по подобаващ начин титулярното си място, след като стартира за първи път от август насам. 

„Просто е нереално! Какъв ден за мен, наистина! Доволен съм от резултата,макар че ми се ще да бяхме запазили и суха мрежа. В крайна сметка обаче, наистина това бе специален мач за мен” заяви Пулишич. 

„Началото на сезона бе наистина трудно. В първите срещи бях титуляр, но след това загубих позицията си и просто исках да си върна минутите и да бъда влиятелен. В последните седмици това се случи, успях да помогна на отбора в някои мачове и това ми донесе и титулярното място сега” добави той. 

„В крайна сметка, когато идваш в голям клуб, нещата не се получат бързо. Аз обаче съм доволен от прогреса, който имам и ще продължа оттук-нататък” каза още Пулишич, който е най-младият с хеттрик за Челси във Висшата лига, правейки го на 21 години и 38 дни.