Челси - Кристъл Палас, мач от 12-тия кръг на Висшата лига, стадион “Стамфорд Бридж”, 14:30 ч. българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Мениджърът на Челси Франк Лампард ще има сериозно проблеми в средата на терена за домакинството на съгражданите си от Кристъл Палас. Жоржиньо е наказан за натрупани жълти картони, докато Н’Голо Канте все още не е напълно възстановен след контузия в глезена. Мейсън Маунт пък е под въпрос заради лека травма от мача с Аякс през седмицата.

Канте бе на пейката срещу холандците, което е добър знак, но не се знае дали Лампард ще рискува с включването му в игра. Твърдо аут за двубоя е Рос Баркли. 

Въпреки това настроението в Челси е приповдигнато след обрата срещу Аякс от 1:4 до 4:4. Във Висшата лига “сините” са в серия от 5 поредни победи, като в този период играчите на тима вкараха 13 гола, а общо в последните 8 мача реализираха 19. 

Кристъл Палас пък е в серия от три мача без победа, като в този период “орлите” записаха загуби от Манчестър Сити и Лестър и завършиха наравно с Арсенал. Сега тежката програма на тима продължава с гостуване на Челси и след това двубой с Ливърпул. Под въпрос за мача са Андрод Таунзенд, Гари Кейхил, Шейку Куяте и Джеймс Макартър.

Резултат: 2:0