Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обяви, че може да преодолее емоционалната бариера преди сблъсъка срещу неговия бивш клуб Челси.

Двата тима ще се срещнат през уикенда в лондонското дерби от Висшата лига, а интересно е да се припомни, че по време на втория си престой на "Стамфорд Бридж" Специалния бе обявил, че никога няма да поеме "Шпорите" заради прекалено голямата си любов към "сините".

"Мога да преодолея емоциите, разбира се. Някои други могат да не успеят, но аз мога. Все пак това е играта. Няма място за сантименти към предишните ми клубове, в това число и Челси. В момента водя Тотнъм и съм на 100% ангажиран с този тим", обяви Специалния, цитиран от SkySports.

"Ще дам всичко от себе си за Спърс и ще се опитаме да победим Челси. Аз не гледам в миналото, гледам в бъдещето. Ще ни бъде трудно, тъй като срещаме един доста качествен съперник, но вярвам в нашите шансове".

"Не бих казал, че ще ми бъде трудно от емоционална гледна точка, ще се справя без проблем в това отношение. Ще направя всичко възможно феновете на настоящия ми тим да бъдат щастливи след този мач".