Мениджърът на Челси Франк Лампард все пак ще получи още време, за да оправи ситуацията в клуба и да върне отбора на победния път, твърди „Дейли Мейл“. 

Наставникът е под сериозно напрежение след 1 победи и 4 загуби в последните 6 мача от първенството, които смъкнаха Сините на 9-о място в класирането, но все пак тимът е само на 3 точки от Топ 4.

Това ведната породи слухове, че позицията на Лампард е застрашена, но сега се твърди, че ръководството все пак няма да бърза с евентуална промяна, тъй като до края на сезона има доста време, а и разликата не е чак толкова голяма. 

Шефовете отчитат доброто представяне през миналата кампания, когато клубът имаше забрана за прави трансфери, но стигна до топ 4, както и силната серия през есента от 17 поредни мача без загуба. 

Като клубна легенда Лампард се ползва с отлична репутация, така че на този етап остава начело, но естествено е наясно, че ако лошите резултати продължат, може и да се сбогува с поста. 

В неделя Челси приема Моркамб в ФА Къп, а след това играе с Фулъм, Лестър, Уулвърхемптън и Бърнли до края на месеца, така че победна серия в тези мачове със сигурност ще донесат спокойствие на „Стамфорд Бридж“.