Легендарният бивш голмайстор Дидие Дрогба разкри, че се е разделил със съпругата си Лала Диакате след 10-годишен брак. Признанието му идва след появата на интимно видео, в което той е в леглото с неизвестна жена.

Един от най-великите играчи в историята на Челси се запознава с Диакате още в края на 90-те години в Париж. Двамата сключиха брак през 2011 г. Неотдавна обаче се появиха снимки и клип, в които той се целува с друга и това породи множество медийни спекулации.

Видеото, за което представител на Дрогба твърди, че е било хакнато, показва как жената захапва бившия футболист за рамото, а той крещи от болка.

"Тя е позитивна! Ще ме зарази като ме хапе!", казва Дрогба на френски. След компрометиращия материал, легендата реагира с публикация в Instagram.

"Нямам навика да обсъждам личния си живот, но поради спекулациите в медиите мога да потвърдя, че за съжаление след 20 години заедно, Лала и аз взехме трудното решение да се разделим през миналата година. Оставаме много близки и основните ни приоритети са да защитим децата си и личния живот на семейството си", сподели цитираният от webcafe.bg Дрогба.

Легендата сложи край на кариерата си през 2018-а на 40-годишна възраст.