Полузащитникът на Челси Кристиан Пулишич е част от плановете на Челси, въпреки че не получава достатъчно игрово време след пристигането на Томас Тухел на "Стамфорд Бриндж". В това увери самият мениджър.

22-годишният Пулишич има само 134 игрови минути от идването на Тухел в края на януари, като не е започнал нито един мач като титуляр в този период.

"Той е в плановете ми, защото е важен за нас. Надявам се, че той ще остане спокоен. Всички в нашия отбор са бойци и искат да играят във всяка една минута", каза Тухел по адрес на американския национал.

В събота Челси гостува на Лийдс, а Тухел се изказа много ласкаво за мениджъра на "белите" Марсело Биелса, който върна тима в елита след 16 години в долните дивизии на английския футбол.

"Във Висшата лига има някои много големи отбори, със славна история и силни играчи. Биелса е един от най-вълнуващите мениджъри в първенството и голяма личност. Не смятам обаче, че ще има с какво да го надхитрям тактически. Ние ще се фокусираме върху себе си - върху това как да атакуваме и как да се браним", каза Тухел.

За гостуването в Йоркшър Челси ще бъде без защитника Тиаго Силва и без нападателя Тами Ейбрахам, които са с контузии.