В Челси са приели доста тежко поражението от Уест Бромич с 2:5, което бе първо за тима от идването на Томас Тухел и в тима е имало сериозен скандал в деня след мача. 

Сините тотално се сринаха и макар и да играха с човек по-малко от 30-ата минута, със сигурност трябваша да се справят по-добре. 

Германският мениджър призова за спокойствие, а същото послание е отправил и Курт Зума. „Дейли Мейл” обаче съобщи, че се е стигнало до сериозно напрежение по време на неделната тренировка. 

Скарването е било между Антонио Рюдигер и Кепа Арисабалага, като дори се е стигнало до бутане и блъскане между двамата, като защитникът дори е бил изгонен от Тухел, докато вратарят все пак е завършил заниманието. 

Впоследствие все пак германският бранител се е извинил за поведението си и според информациите наставникът вече счита проблемът за решен. Както е известно обаче, преди време се говореше, че Рюдигер е имал сериозна роля за уволнението на Франк Лампард  и макар и това да бе отречено очевидно той не е най-спокойният характер в отбора.