Грешникът за Челси Кепа Арисабалага обеща да се вдигне, след като закопа отбора си във финала за Купата на Лигата вчера. 

Вратарят влезе от пейката секунди преди края на продълженията с репутацията на много добър при наказателните удари, но това се оказа грешен ход от Томас Тухел. 

Стражът не само че не успя да спаси нито един изстрел на съперниците, но когато дойде неговият ред, прати топката над вратата и така трофеят стана притежание на Червените. 

Тухел защити решението си да пусне Кепа, въпреки критиките, а самият футболист публикува кратко съобщение в Туитър, в което обеща да преодолее разочарованието. 

„Да паднеш и да се вдигнеш. Разочарован съм, заради големите усилия, които положихме по време на целия турнир. Ще продължим да работим. Благодаря на семейството на Челси за подкрепата“ написа Кепа в социалната мрежа. 

Това бе втората издънка на испанеца във финала на този турнир. През 2019-а срещу Манчестър Сити, той отказа да бъде заменен преди дузпите и макар и да спаси един изстрел, отборът му загуби тогава с 3:4.