Американският национал Кристиан Пулишич очаква добър мач за Челси срещу Ливърпул във финала на турнира за Купата на Футболната асоциация в Англия (ФА Къп). Челси достигна до двубоя за трофея след успех с 2:0 над Кристъл Палас на полуфиналите. 23-годишният Пулишич остана резерва в срещата на стадион „Уембли“.

„Мисля, че ни чака добър мач. Определено очакваме с нетърпение двубоя с Ливърпул. Ще бъдем готови за предизвикателството и да се надяваме, че ние ще сме победители“, каза цитираният от БТА Кристиан Пулишич по повод предстоящия финал в ФА Къп през следващия месец.

„Няма да е лесно. Може би ще бъде един от онези мачове, които се решават в края. Надяваме се да ги преодолеем“, добави Пулишич.

„Ще се подготвим много добре, за да бъдем готови на 100 процента, когато дойде ред за финала. Аз също ще дам най-доброто от себе си, за да заслужа да играя в мача и дано да помогна за победата“, коментира още американецът.

Финалът в турнира ФА Къп е последната възможност за Челси да спечели още един трофей.

„Доволни сме, че достигнахме до този етап. Искаме да завършим сезона на ниво. Надявам се да играя възможно най-много. Това е целта ми“, категоричен бе Кристиан Пулишич.

Снимка: БГНЕС