Босът на Челси Греъм Потър засипа с похвали доскорошната резерва Кепа Арисабалага, след силното представяне на вратаря срещу Астън Вила вчера. 

Испанецът направи серия страхотни спасявания, за да могат Сините да запишат 4-а поредна суха мрежа. Кепа изкара доста време на пейката след серия грешки, но след идването на Потър е на път да възроди кариерата си. 

„Неговото представяне бе от световна класа, особено през първото полувреме. Имахме нужда от него тогава и той направи серия отлични спасявания. Много съм доволен за него, защото премина през труден период, но въпреки това допринася за отбора, когато трябва“ заяви босът на лондончани. 

„Нивото на Кепа бе наистина фантастично. Със своите брилянтни намеси той ни остави в мача и ни помогна да спечелим тези много важни точки, така че наистина съм радостен заради представянето му“ добави той. 

Мейсън Маунт вкара първите си голове в първенството за сезона, за да донесе триумфа с 2:0 и така Челси остана в топ 4, не допускайки отборите в челото да се откъснат.