Босът на Челси Греъм Потър е под сериозно напрежение след тежкото 0:4 вчера срещу Манчестър Сити. 

Феновете на Сините се обърнаха срещу наставника, който дойде с големи надежди, но преследван от контузии отборът продължи с лошите резултати, като в първенството е на 10 точки от топ 4, а сега отпадна и от ФА Къп. 

Потър не може да наложи идеите си, тимът бележи трудно голове и съвсем логично ситуацията за специалиста е доста неприятна. 

На „Етихад“ гостуващата агитка, която бе около 8000 души, скандираше името на предишния мениджр - „Томи Тухел“, като и предишния собственик Роман Абрамович. Представянето при 5-ата загуба в последните 7 мача очаквано бе определено като „жалко“. 

В един момент се чуха и иронични подвиквания „имаме изстрел“, след като дълго време отборът не можеше да стигне до нещо опасно пред вратата на домакините. Потър призна, че ситуацията не е розова. 

„Случилото особено през първото полувреме, бе болезнено. Разбирам разочарованието на феновете и го уважавам. Намираме се в лош период и резултатите не са добри. Трябва просто да останем единни и да продължим да работим“ заяви Потър, който спешно се нуждае от успех срещу Фулъм в четвъртък в отложен мач от първенството, за да диша малко по-спокойно.