Мениджърът на Челси Греъм Потър обяви, че Хаким Зиеш е подновил тренировки с отбора, след като в последния момент пропадна негов трансфер в посока Пари Сен Жермен.

Мароканският халф, който беше един от героите на своята нация на Световното първенство в Катар миналата година, можеше да премине от Челси при парижани, но в последния ден на тренсферния период на три пъти от Лондон пращаха объркани документи. В крайна сметка коректните също пристигнаха във френската столица, но вече след като изтече 23.00 часа.

"Зиеш се върна в отбора. И днес тренира с нас. Такива истории се случват и това не е за първи път. Той е професионалист и всичко разбира. Но говорих с него и виждам, че е предан на нашата кауза и е готов да играе на 100 процента. Хаким остава наш важен играч до края на сезона, а след това не мога да кажа дали няма да има нови опити за привличането му, заяви Греъм Потър след тренировката, цитиран от сайта Goal.com.

Актуалното споразумение на Хаким Зиеш с Челси е до юни 2025-а година. През този сезон той изигра 15 мача във всички турнири за "сините", като се отчете с две асистенции и три жълти картона. Според сайтовете за футболни трансфери, стойността му е 20 милиона евро.

Снимка: БГНЕС