Челси и Рома могат да се договорят за размяна на двама нападатели, от които не са доволни. Жозе Моуриньо и Тами Ейбрахам "се разлюбиха" през този сезон, в който английският нападател има само седем гола в 38 мача. Затова Рома е готов да го продаде.

Един от кандидатите за подписа му е бившият му клуб Челси, който има опция за откупуването му обратно на стойност 80 милиона евро.

Но "сините" имат друга идея. През лятото Ромелу Лукаку ще се завърне от разочароващия си наем в Интер, където този сезон има само пет гола в 19 мача във всички състезания.

Иначе, едва ли ще се намери кой да плати 80 млн. за Ейбрахам. Според "Calciomercato" римляните го оценяват на 40-50 млн. евро. Едва ли много по-скъп е и Лукаку в момента, въпреки че в последните шест години за него бяха платени почти 300 млн. евро.

Белгийският нападател вече е работил с Моуриньо - в Манчестър Юнайтед, но с променлив успех, припомня webcafe.bg. "Calciomercato" пише още, че приоритет на Рома през лятото е привличането на Боби Фирмино, който ще бъде свободен агент, след като договорът му с Ливърпул изтече. Говори се и за интерес към Уилфред Заха от Кристъл Палас.