Маурисио Почетино най-нагло поиска още играчи в Челси, въпреки че клубът похарчи над 1 милиард паунда през последните 3 трансферни прозореца. 

Вчера Сините паднаха и от Евертън с 0:2, за да останат на 12-о място в класирането, на цели 14 точки от топ 4 и да се върнат в посредствеността, след като преди това дадоха надежда с добрите си мачове срещу Тотнъм и Ман Сити. 

„Във футбола трябва да бележиш голове, а ние не бяхме прецизни пред гола. Много съм разочарован. Не получихме това, което заслужавахме. Мисля, че бяхме по-добри, но останахме с празни ръце“ заяви той след загубата на „Гудисън“. 

„В тази игра е важно да печелиш и това е проблем, на който трябва да намерим решение. Необходимо е да анализираме реалността. Трябва да говорим и да се подобрим по време на следващия трансферен прозорец. Измина почти половината сезон и трябва да си кажем нещата реално. След като не сме достатъчно агресивни в мачовете си, явно трябва да направим нещо“ добави той. 

„Трябва да се анализира всичко от спортния директор и собственика, за да променим динамиката, да действаме и да се подобрим за втората част от сезона. В момента реалната ни позиция е в средата на класирането и за да подобрим  мястото си, трябва да се притиснем, така че ще видим какво можем да направим. Наистина проектът е нов, но има и много допълнително обстоятелства, които ни пречат“ каза още Почетино.