Мениджърът на Челси Маурисио Почетино защити Конър Галахър, след като халфът на "сините" беше обиждан в социалните медии за това, че не се е поздравил с талисмана на клуба. Инцидентът се случи в тунела непосредствено преди началото на мача на лондончани срещу Бърнли на стадион "Стамфорд Бридж" миналата събота, като 24-годишният футболист явно не забеляза, че един от талисманите опитва да се здрависа с него.

Почетино отхвърли всякакви предположения, че Галахър е действал умишлено и осъди онлайн реакциите след случая.

"Това ме разстрои толкова много. Никой не иска да прави тези неща преднамерено. Когато се фокусирате изцяло върху играта и започването на мача, това понякога може да се случи. Хората винаги се опитват да намерят неща, за да създадат бъркотия. Познавам Конър. Никога не е имал такива намерения. Конър е страхотен човек и винаги се грижи за всичко. Не обичам злоупотребите в социалните медии", заяви Почетино пред медиите в сряда.

В четвъртък вечерта Челси се изправя пред собствена публика срещу Манчестър Юнайтед.

"Когато се случват подобни неща, ние не трябва да обръщаме твърде много внимание на типа хора, които искат да обиждат и злоупотребяват. Моля, спрете. Как е възможно да повярвам, че намерението на Конър е да игнорира талисман? Това наистина ме натъжава много. Нашата отговорност е да се опитаме да игнорираме този тип неща. Хората, които се опитват да ги създадат, никога не помагат. Те не заслужават никакво внимание", каза още Маурисио Почетино./БТА

Снимка: БГНЕС