Легендарният вратар на Арсенал Дейвид Сиймън призова феновете на клуба да подкрепят мениджъра Арсен Венгер.

Както е известно, голяма част от привържениците на лондончани вдигнаха ръце от французина заради трансферната му политика. През лятото Арсенал беше единственият от големите европейски клубове, който не привлече нито един полеви футболист.

"Феновете са разделени в момента на два полюса. Голяма част от тях искат Венгер да си тръгне. Зная това, защото говоря с тях и те ми го казват", обясни Сиймън пред Omnisport.

"Но това, което ги съветвам е да внимават какво си пожелават, защото вижте какво се случи с Манчестър Юнайтед."

"Не винаги другият вариант е по-добър. Аз винаги ще бъда фен на Арсен Венгер, защото съм работил с него и зная колко е добър. Той напълно осъзнава какво върши. Затова най-доброто решение е да вярваме във Венгер."

"Петер Чех е чудесно попълнение, защото внася качества в състава и уважение от другите играчи. Беше малко разочароващо, че той е единственото ново попълнение, но Арсенал има качествен състав."

"На Венгер му се искаше да вземе още някого. Трудно е да се справиш с контузиите и затова ти трябва дълга скамейка. Аз щях да се радвам, ако той беше взел още две попълнения", допълни англичанинът.