Плеймейкърът на Арсенал и на германския национален отбор по футбол Месут Йозил разкри тайната за доброто си физическо състояние.
По всичко личи, че травмите вече са зад гърба на техничаря, който се превърна в най-добрия подавач по английските терени през изминалата кампания.
"Преди време имах навика да пия газирани напитки, но след световното първенство в Бразилия и контузията в коляното, реших да променя това", разкрива Йозил пред "Франс Футбол".
"Тогава не пиех достатъчно вода, докато сега наблягам на нея и на зелен чай. Освен това вече не ям хляб. Чувствам се много по-добре и мускулните контузии стават все по-редки", допълва Йозил.







"Балкан" оглави класирането след драматична победа над "Черно Море"
НАТО: Ракетата "Буревестник" на Русия е риск за Европа
Светослав Бенчев: България никога не е имала проблем с обемите на гориво
Алпите се топят, ледниците в Швейцария са загубили 40% от обема си
Загиналият пилот на турския противопожарен самолет има и българско гражданство
Жечо Станков уверява: Спецов е гаранцията, че пари от "Лукойл" няма да стигнат до Русия
Алберт Попов завърши 23-и в първия слалом за сезона
Масовите модели на Ford в Европа получават автопилот
Как BMW реши досаден проблем в инфотеймънта си
Първите 13 години: тестваме Haval Jolion Pro HEV
Как се промениха интериорите на колите в последните години
Ивайло Иванов е финалист в Загреб
Почина европейски шампион по борба
Трима олимпийски шампиони изгледаха турнира по борба в памет на Желязко Димитров
Антъни Джошуа готви две големи битки през 2026-а, Лондон чака „огромна изненада“
Повече от половината хора с диабет в света остават недиагностицирани
Изкуствен интелект ускорява създаването на синтетични антитела
Нарушеният слух в бъдеще може да се лекува с…виагра?!
Повишена функция на щитовидната жлеза при деца - на какво може да се дължи?
Коментари
Напиши коментар21:02 | 26 май 2016 г.
13:50 | 26 май 2016 г.
13:07 | 26 май 2016 г.
12:45 | 26 май 2016 г.
12:43 | 26 май 2016 г.
12:42 | 26 май 2016 г.
12:38 | 26 май 2016 г.
12:22 | 26 май 2016 г.
12:20 | 26 май 2016 г.
Напиши коментар