Още двама играчи са в сметките на Арсен Венгер за подсилване на отбраната на Арсенал, съобщава „Скай Спортс“. Става дума за Йомер Топрак от Байер Леверкузен и Симон Кяер от Фенербахче. 

Французинът е твърдо решен да подсили защитата си, след като Пер Мертезакер и Габриел са трайно контузени и вчера лондончани паднаха с 3:4 от Ливърпул на старта във Висшата лига. 

Миналата седмица се заговори, че Артилеристите се е разбрал с бранителя на Валенсия Шкодран Мустафи, но все още няма споразумение между клубовете, което може да осуети сделката. 

Затова на „Емиратс“ се оглеждат и за алтернативи на германеца, като са се спрели на Топрак, който е на 27 години и е турски национал. Датчанинът е на същата възраст и е играл 59 пъти за Червения динамит, а освен това е изключително опитен. 

Срещу Ливърпул в центъра на отбраната действаха младия Роб Холдинг и Калъм Чеймбърс, които обаче не успяха да се противопоставят на нападателите на Червените и феновете се надяват, че до 31 август отборът ще бъде подсилен.