Арсен Венгер похвали Лукас Перес за представянето му срещу Нотингам снощи, след като испанецът вкара два гола и добави асистенция при победата с 4:0. 

Артилеристите бяха на практика без всичките си титуляри, но това не оказа влияние до голяма степен благодарение на бившия футболист на Депортиво, който бе в основата на успеха. 

„Той показа това, което очаквах от него. Демонстрира, че може да работи здраво за отбора и че може да бележи голове, но също така и че работи за колектива, след като бе в основата на четвъртия гол, вкаран от Окслейд-Чембърлейн. Много съм доволен от усилията му и от качествата, които показа” заяви Венгер. 

Французинът отбеляза и представянето на Гранит Джака, който вкара във втори пореден двубой. „Честно казано не знаех, че може да бележи толкова много. Знаех, че има добър удар, но през миналия сезон играеше доста назад и не се включваше често в атака. Сега ще бъде доста по-уверен и ще знае, че може да вкарва. В крайна сметка Перес и Джака показаха, че имат качества да играят за Арсенал, а това невинаги е лесно”.