Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер продължава да вярва, че тимът му има шанс за титлата, въпреки че изостава с 12 точки от лидера Челси.

"Артилеристите" загубиха последните си два мача, като второто поражение бе именно от Челси с 1:3 и сега ще се стремят да се върнат на правия път в двубоя с Хъл Сити.

"Никога не е късно да се бориш и нашето поведение не е такова, че да се отказваме. Дори и вие от медиите да смятате, че нямаме шансове, аз не мисля така", каза Венгер.

"Ние сме в група, в която всички са много близко един до друг и борбата за всяка позиция ще бъде жестока. Жизнено важно за нас сега е начинът, по който ще отговорим след загубата през миналата седмица. Ако ние нямаме шансове, тогава и никой от отборите около нас няма", добави още французинът.

"Знам, че нашите фенове са постоянни и винаги имат високи очаквания. Аз също имам такива. Не мога да разбера обаче феновете, които да речем до вторник подкрепят тима, а след това изведнъж се отказват от него, само защото не е постигнал очакваните резултати", каза още Венгер.

"Всички други клубове - Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул имат големи очаквания и славна история. Ние водим борба с тези отбори и ако искаме да се справим с тях, трябва да бъдем единни в името на отбора."

"Вижте например Тотнъм - там всички са зад тима и нашата цел е да се държим по същия начин. Знам, че последните два мача бяха разочароващи, но феновете трябва да бъдат зад отбора. Ако те направят това, ние също ще се справяме по-добре", завърши Венгер.