Талантливият млад нападател на Арсенал Еди Нкетия се надява, че случилото се снощи срещу Норич е само началото на силна кариера. 

18-годишният тинейджър влезе от пейката в края, за да изравни с първото си докосване до топката, а след това в продълженията добави гол с глава, за да донесе успеха в турнира за Купата на Лигата. 

Това бе домакински дебют за родения в Лондон футболист, който дебютира за Артилеристите миналия месец срещу БАТЕ в Лига Европа. Феновете естествено го наградиха със скандирания „Еди, Еди” след отличното му представяне. 

„Невероятно е да вкарам два гола в домакинския си дебют. Това е великолепно усещане за мен и семейството ми. Да чуя феновете да скандират името ми е сбъдната мечта” заяви младокът. 

„Надявам се, че това е само началото и в бъдеще ще видите още голове и силни представяния от мен. За мен е привилегия, че феновете ме приеха по този начин. Искам да продължа да ги впечатлявам, тъй като те и клубът означават много за мен” добави той. 

Арсен Венгер също го повали. „Той има усещане къде да се намира в наказателното поле, което рядко се вижда на тази възраст. Носи го в себе си, което е позитивно. Голът му с глава също ми допадна, тъй като отскочи много и успя да се пребори. Доволен съм, тъй като той бе единствената опция на пейката и използва шанса си” изтъкна французинът.