Месут Йозил ще играе по-добре в Манчестър Юнайтед, отколкото в Арсенал, заяви неочаквано легендата на Артилеристите Йън Райт. 

Германецът е спряган за трансфер при Червените дяволи и въпреки че Арсен Венгер не губи надежда, че той ще остане, бившият нападател е категоричен, че преминаване на „Олд Трафорд“ ще бъде стъпка в правилната посока за халфа. 

„Да, аз очаквам той да играе по-добре в Манчестър Юнайтед. Той зависи от хората, около себе си и ако целият тим се справя на ниво, тогава и той ще блести. А с играчите, които има в Юнайтед, той би бил наистина невероятен“ заяви Райт. 

„Когато е в правилния отбор в точния момент и има необходимите съотборници в атака, тогава е един от най-добрите, които съм виждал. Просто е изключителен. Дали ми е трудно да кажа това? Определено и в крайна сметка е тъжно, че клуб като Арсенал не може да задържи двама от най-силните си играчи в историята“ добави Райт, който не счита, че Риад Марез би вдигнал класата, ако бъде взет. 

„Арсенал има нужда от някой, който веднага да окаже влияние и да върне отбора там, където му е мястото. С какво ще помогне Марез? В крайна сметка тимът е на път да загуби две ключови фигури и е ясно, че много трудно ще ги замени“.