Арсенал - Челси, мач-реванш от полуфиналите на Купата на Лигата в Англия, стадион “Емирейтс”, 22:00 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Челси ще бъде без Алваро Мората и Сеск Фабрегас в реванша от полуфиналите на Купата на Лигата, след като първият мач завърши 0:0. “Сините” влизат в двубоя със самочувствието от разгромната победа с 4:0 над Брайтън в събота, докато Арсенал се разправи с 4:1 с Кристъл Палас. 

“Предстои ни много важен мач, а ние искаме да играем на финала. Имаме възможност да го направим, тъй като реваншът е на “Емирейтс”, но мисля, че двата тима се познаваме много добре. Смятам, че сега срещата ще бъде много по-отворена, така че очаквайте спектакъл”, заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер. 

“Артилеристите” ще бъдат без новото си попълнение Хенрих Мхитарян, който няма право да участва в турнира, тъй като игра за Манчестър Юнайтед срещу Бристъл Сити. Под въпрос са Аарън Рамзи и Начо Монреал, докато твърдо аут са контузените Оливие Жиру и Дани Уелбек. 

За Челси травми продължават да лекуват Мората и Фабрегас, но Андреас Кристенсен ще бъде на разположение на Антонио Конте след контузията в главата. Готови за игра са още капитанът Гари Кейхил, Дани Дринкуотър и Тибо Куртоа.

Резултат: 2:1