Треньорът на Арсенал Унай Емери защити грешника Шкодран Мустафи, който вчера бе в основата на загубата от Кристъл Палас с 2:3. 

Защитникът първо покри засадата при първия гол на гостите дело на Кристиан Бентеке, след което подари второто попадение на Орлите, след като вместо да изчисти топката, я остави за вратаря, който обаче не очакваше това и Уилфред Заха се разписа, което се оказа и решаващо. 

„Той може да играе много добре и предпочитам да говоря за постоянството му през сезона. Стремим се да помогнем на всеки да покаже най-доброто от себе си, а срещу Бентеке и Заха винаги можеш да имаш проблеми. Аз обаче смятам, че в хода на целия сезон той бе постоянен“ коментира Емери, който не губи надежда за Топ 4. 

„Разочаровани сме естествено, тъй като това бе страхотен шанс. Все пак в предишните мачове взехме важни точки и бяхме на ниво в ключови моменти, което ни даде възможност да сме на тази позиция. Целта остава да се класираме за Шампионската лига, независимо дали чрез първенството или Лига Европа и всичко продължава да зависи от нас, за да я постигнем. Ако печелим всичко ще бъде наред“ добави треньорът.