Гранит Джака призна нещо, което със сигурност няма да се хареса на феновете на Арсенал, които вчера видяха поредния провал на отбора, който водеше с 2:0 срещу Уотфорд, но в края трябваше да бъде доволен дори и на равенството 2:2. 

„През второто полувреме всичко се обърка. Не играхме нашата игра, бяхме уплашени и макар и да знаехме, че те ще ни натиснат, не показахме необходимия характер“ заяви халфът. 

„Така просто е недопустимо да се играе. Тренираме усърдно и макар и грешките да са нещо нормално, не може да се оправдаваме с това. Следващият път трябва да се подобрим, да си извлечем поуките и да покажем по-добра игра. Проблемът не бяха само грешки, които направихме, а цялото второ полувреме“ добави Джака. 

Неприятното обаче за отбора е, че тенденцията от миналия сезон се запазва и в отбрана нещата не стоят никак добре. От началото на тази кампания Арсенал е допуснал 10 гола от наказателното си поле (колкото и Брайтън), което определено показва, че играчите изобщо не се справят на ниво в близост до своята врата.